onsdag den 30. oktober 2013

JTC sports carnival og Inter school carnival

Fredag den 18. oktober havde min skole sportsdag. Men det er ikke ligesom mortionsdag i DK. De har atletik. Fordi jeg har PE, skulle jeg deltage i alle eventene. Det betød at jeg skulle løbe 1500-, 800- og 200 meter, længde spring, kuglestød, spydkast, og diskes. Og til sidst skulle alle årgangene løbe 4x100 meter løb. Vi var delt ind i efter vores årgang. Så year 8 forsig, year 9 forsig og year 10 forsig. Year 11 og 12 var samlet fordi der nok ikke ville kommer mange year 12 da de lige havde afsluttede skolen. Min gruppe var vi 8 year 11 og 1 year 12. Så vi var ikke særlig mange.

Det var en rigtig hyggelig dag. Men hold da op hvor var det varmt. Omkring 25 grader. Så jeg ved at jeg ikke er lavet til at løbe i den varme. Men det gik. Jeg gennemførte alt undtgen 800 meter, fordi den blev aflyst. Man fik et bånd, hvis man kom første, anden eller tredje og så uheldig som jeg nu engang er, kom jeg stort set fjerde hver gang. Så ingen bånd til mig. Men det var okay for jeg hyggede mig.

I blå: Sarah, i Rød: Zoe og i skoleuniform: Katie

Mig i grøn, Zoe i rød og Katie i skoleuniform
Torsdag den 24. oktober var jeg så heldig at blive udvalgt til at hjælpe til the inter school karneval oppe i Perth. Så torsdag morgen skulle jeg være på skolen kl. 7.30. Så kørte vi med bus op til Perth det tog lidt over en time. Det var en super hyggelig dag. Også slap jeg for skole. Jeg hjalp til på tripel-jump banen. Endnu en gang var det rigtig varmt og der var ikke rigtig skygge nogen steder. Jeg endte op med at drikke omkring 6 liter vand, så varmt var det. Vi var 8 forskellige skole; John Tonkin College, Armadale Senior High School, Balga Senior High School, Kalamunda Senior High School, Kinross College, Rockingham Senior High School, Moore District og Ashdale Secondary College.

Omkring kl. 13.45 kørte vi hjem mod skolen og Mandurah.

Det var en super hyggelig dag.

Fik jeg nævnt at det er blevet rigtig varmt. Dag temperaturen ligger på omkring 35 grader, men det er dejlig køligt om natten. Men min uniform er meget mørk, så det gør det ikke bedre. Og for resten så har jeg kun 4 uger tilbage inden sommerferien. YAA       

1 kommentar:

  1. Du er blevet helt go til det der sport, men kan se dit knæ har fået et beskyttels bind på, er du stadigvæk mærket af dit vrid i knæet. ?????

    Vi tales ved Knus Far

    SvarSlet