mandag den 15. juli 2013

Afrejse, Soft-landig camp og ankomst til familien

Hej der er sket så meget de sidste dage. Jeg vil fortælle lidt om dem her :)

Afrejse:
Mandag den 8. juli forlod jeg Danmark for 10 måneder. Jeg skulle flyve til London sammen med Klara, Lisselotte og Cecilie. Da vi havde sagt farvel til familien, gik vi op i afgangshallen. Da vi kom der op så vi at vores fly til London var forsiknet. Ikke bare lidt. Men EN HEL TIME.

Da vi endelig kunne flyve fra København, var klokken blevet lidt i ni, så der var ikke særlig lang tid til at skifte i London.

Da vi kom til London kunne vi godt se at vi ikke ville nå det. Men vi løb alligevel. Vi nåede ikke flyvet, og blev placeret på et hotel i London lufthavn.

Næste dag fløj vi mod Sydney. Men i steder for over Singapore, skulle vi over Kuala Lumpur i Malaysia.

Da vi ankom til Sydney, og var kommet igennem immigrationen ventede der nogle fra SCCE på os. De kørte os tilbage til campen.

I Københavns lufthavn inden afrejse 

Mit og Liselottes hotelværelse i London
 

Fire danske piger foran Hotel Sofitel i London

I flyet mod Malaysia

Kuala Lumpur lufthavn


Soft-landing Camp:
Da vi ikke kom med det fly vi skulle have været med, kom vi også forsent til campen. Men det gjorde ikke så meget, for de havdet ikke nået ret meget den første dag.

Torsdag morgen kom Rod, en af SCCEs leder hen og spurgte om vi ville synge vores nationaldag, for det havde alle de andre gjort dagen før. Det sagde vi selvfølgelig ja til. Men det gik ikke særlig godt. 4 piger der ikke kan synge og kun kan første vers af deres nationalsang. Men pyt, vi havde det sjovt :)

Om eftermiddagen tog vi ind til Sydney hvor vi så Sydney Opera House, Sydney Habour Bright og Manly. Jeg valgte at tage sko og strømper af, og gå ud i vandet. Så jeg har soppet i Stillehavet.

Fredag aften var der et talentshow hvor alle optrådte med et eller andet. Nogen sang andre spillede instrumenter. Min gruppe (Goanna) og en anden gruppe havde lavet en dans og den valgte vi at vise som flashmob.

Lørdag var den dag vi alle havde ventet på. Den dag vi skulle ud til vores værtsfamilier. Vi blev delt ind i fire grupper. Gruppe 1 og 2 skulle med de to første buser ud til lufthavnen. Jeg har i bus 1. Gruppe tre skulle førstvud til lufthavnen kl 10.30. Og gruppe fire var dem der skulle bo i området og blev hentet af deres værtsfamilier.

Sydney Harbour Bridge

Sydney Oprea Hus


Alle dem fra Sverige, Norge, Danmark og Finland
De danske piger
De 190 studerende fra hele campen :) (kan i finde mig)
Sydney Harbour Bridge og Sydney Oprea Hus

Jeg sopper i Stillehavet
Lige inden vi siger farvel


Ankomst til værtsfamilier: 
Efter en 5 timer lang flyvetur ankom jeg til Perth lufthavn. Der blev jeg hentet af Ally. Hun kørte mig den lange tur hjem til hende. Der fortalte hun at jeg første skulle i skole mandag den 22 i stedet for mandag den 15. Så jeg havde lige pludselig en uges ferie som jeg ikke havde regnet med. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar