onsdag den 8. januar 2014

Adventure World, 17 års fødselsdag og nytår

Den 28. december var jeg i Adventure World med min veninde Sarah fra min biologi klasse. Jeg kom over den 27.om eftermiddagen. Om aften havde vi det rigtig sjovt og hyggede os. Den 28. om morgen stod vi op, fik morgenmad og gik så hen til station hvor vi skulle mødes med nogle af hendes venner fra Army cadet.

Vi to tog og bus til parken. Der var mange mennesker uden for, men da vi kom ind føltes det ikke som særlig mange. Vi puttede alle vores ting i skyggen og tog vores tøj af, så vi kunne rande rundt i badetøj.

Jeg havde en super hyggelig dag og det var heldigvis varmt. Vi snakker 40 grader i solen.


Min veninde Sarah 
Den 31. december var dagen hvor jeg fyldte 17 år. Da jeg vågnede var det meget underligt at tænke på at det var min fødselsdag. Der var ingen bror som man skulle vække før gæsterne kom.
 
Jeg stod op og fik morgenmad og pakkede gaver op. Jeg havde fået gaver fra min dejlige familie hjemme i Danmark og fra Ally.
 
Omkring kl. 10 tog vi til Mandurah hvor vi skulle lege på vandet. Jeg var ude at sejle i badering, svømme og bare sejle rundt. Til frokost tog vi ind til Mandurah Foreshore hvor vil grillede burger. Jeg fik min drøm om at grille og bade på min fødselsdag opfyldt. Jeg havde en super hyggelig dag og den forsvandt rigtig hurtig.
 

Jeg havde rigtig ondt i numsen

 
    Den 31. var jo også den sidste dag i 2013. Så vi så fyrværkeri i Mandurah. Rigtig flot. Jeg stødt ind i to venner fra min Outdoor Education klasse. Vi snakkede i 45 min inde det var tid til at se fyrværkeriet. Det var rigtig dejligt at se dem igen. De gav min noget slik som en fødselsdagsgave.

Det var en super dejlig aften og jeg kom godt ind i det nye år.

Værtsmor Ally og værtsbestemor Jan
Det sneede ikke :) det var 25 grader


1 kommentar:

  1. Det var godt du fik en god og hyggelig dag ..... den havde snakket om længe

    SvarSlet