onsdag den 21. august 2013

1½ måned

Der er nu ca. 1½ maned siden jeg forlod bitte Danmark til fordel for det store Australien. Og jeg har det super stadigvæk ingen hjemve endnu. Der er sket så mange ting at det er umuligt at fortælle om dem alle sammen.

Klumpede Malene
I under jer nok alle sammen hvad dette indlæg måske vil komme til at handle om. Men i går var jeg så uheldig at vride om på mit knæ i PE (Physical Education) klasse i går. Super uheldig, og da jeg ville rejse mig op og gå tilbage til læreren kunne jeg mærke et det ikke var helt godt. Kunne ikke støtte på mit højre knæ. Jeg sad så resten af time og kiggede på de andre. Ret kedeligt. Men da timen var slut, kom min PE lærer tilbage og hun hjalp mig hen til skole sygeplejesken. Forestil jer at hoppe på et ben hvad der vil svare til 300 meter tværs gennem skolen. Det var så pinligt. Jeg hang nærmst på læreren. Men jeg kom til hen til skole sygeplejsken og hun ringed til Ally, som fik nogen til at komme og hente mig. Juhhh, nej. Jeg missed den bedste klasse. Marine and Maritime. Jeg skulle blive hjemme i dag, men jeg kan godt støtte og gå normalt igen, så tænker at jeg vil tage i skole i morgen. Dog uden at lave noget fysiks aktivt. Det er nok en dum ide. Der er bare så kedeligt alene her ude. Jeg får tiden til at gå med at lave mine lektier til torsdag.

Jeg har det allerede meget bedre så nu glæder jeg mig til at komme i skole i morgen. Forhåbenlig.

Jeg har også send tilmeldingssedlen ind til SCCE, så jeg kan komme med til Great Barrier Reef, Nord Queensland og Alice Spring, Ayas Rock og Kings Canyon. Great Barrier Reef og Nord Queensland i oktober og Alice Spring, Ayas Rock og Kings Canyon i marts næste år. Det skal nok bllive nogle fede turer, og fedt at se nogle af de andre studerende igen. Selve turerene her i Australien er faktisk ret billigede. Den dyreste er til Nord Queensland og koster "kun" $800 eller ca. 4100 kr.  Men det er uden flybillet, som til gængel er ret dyr. Men hvad så, man er kun udvekslingsstudent en gang i sit liv.

Her kommer der lidt billeder af hvad jeg har oplevet på det seneste.

 
Allys indkørelse
 
Australsk fodbold kamp
 


Peel Thunder er de blå og grønne og South Fremantel er de røde og hvide

 
Busselton
 


Jeg står i Det Indiske Ocean


For enden af Busselton Jetty


 
Matematik lektier
 Mit skema.
Mine ynglingsfag er; Marine & Maritme, Outdoor Education og Physical Education
 
To Cockatiel
 
Den ene spiser kornene i mit brød


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar