torsdag den 27. februar 2014

Hjemrejse

Nu er tiden kommet hvor der ikke er særlig lang tid tilbage her i Mandurah. Jeg har fået min hjemrejse billet, og det gør det jo bare endnu mere virkelig. Men jeg har virkelig ikke lyst til at tage hjem. Sorry mom and dad.

Når men efter 30 hvor jeg har siddet og stirret på mailen med hjemrejse billetten, fik jeg den åbnet. Min flyrejse er magen til den jeg skulle have været fløjet ud på. Vi ved jo alle sammen hvad der sket. (Hvis ikke så læs Afrejse, Soft-landing camp og ankomst til værtsfamilien fra juli måned.)

Men jeg skal flyve fra Perth 05.50 d. 30. april. Så tideligt. Jeg ankommer til Sydney kl. 12.10, hvor jeg skal møde med de andre danske piger og resten af studerende fra Sverige, Norge og Finland. Kl. 15.40 flyver vi så mod Singapore og fra Singapore til London. Jeg ankommer til København kl. 9.35 d. 1. maj. Det er kl. 16.35 Perth tid.

Men inden daskal jeg heldigvis stadig men masse. Denmark, Walpole og Down South i morgen for lang weekend. Alice Spring, Uluru og Central Australia d. 21. marts. Surfing d. 14-15 marts sammen med Darcy, Zac, Carol og Wo. (Allys lillesøster og familie). Skolebal d. 3. april og meget mere.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar