torsdag den 17. januar 2013

Ansøgning sendt til Australien og godkendt

Kære Malene
Ja som jeg troede jeg havde skrevet til dig, så er den sendt afsted og godkendt i Australien.
Mh Rikke

Her i dag skrev jeg til Rikke, fordi ikke jeg havde fået noget af vide, om den var sendt eller godkendt. Men heldigvis skrev hun tilbage og undskyldte for at jeg ikke havde fået det af vide, men at den var sendt afsted og at de nede i Australien havde godkendt den. Jeg er så glad. Nu er det eneste jeg kan vendte på er at få min værtsfamilie, og komme af sted.

Det er pænt underligt at for 6 måneder siden troede jeg at jeg skulle på gymnasiet efter 9. klasse. Nu ved jeg at jeg skal til Australien. Jeg er bare glad. 

1 kommentar:

  1. Hej Malene ;)
    Jeg faldt lige over din bog, da jeg søgte på nettet. Jeg skal selv af sted til Australien til sommer, og glæder mig selvfølgelig helt vildt! Jeg tænkte på at oprette en fælles facebook-side for udvekslingsstudenter til Australien 2013/1, da det kunne være meget hyggeligt ;-) Men da jeg selv ikke kender nogen der skal til Australien, ville det blive en rimelig lam facebook-side, så jeg ville høre om du har lyst til at prøve at starte en side op? Du må meget gerne kontakte mig på min email:
    hannahdownunder1314@gmail.com

    SvarSlet